Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, April 22, 2009

Emelda Rosmila,merubah Adlin jd gentle

Share










Hoho...Sensasi tgh update blog sambil layan Jangan Tidur Lagi..tgk si Emelda komen pasal tunang tersayangnye..
she's very cute and lovable kan...baik,soft...i loike..

aku tak brapa sukew ngan adlin,especially lepas kontroversi memakai salib,and he wears subang..uh..die tak tahu ke pakai subang hukumnya haram menjadi wali..anak nak kawen nanti camana?
huhuhu

anyway,i can see that he very the sayang dgn Emelda yg shweet nie...nampak la adlin makin berubah,jd soft sket kan,..
baguih la tue...Aku sukew bila lelaki sanggup berubah utk wanita yg dicintai...
bukankah itew romantik..~~

Selain loving couple,emelda dan adlin,aku pon suke ngan Irma dan nabil..very the sesuai kan...actually,nabil dan irma,masing2 takdela berpeluk sakan,or over acting,menyebabkan kiter tak jelik melihat derang,agak sopan gakla derang ie...teraccident tue tak apa..cos nampak mcm tak menyakitkan hati mcm sesetengah kapel sengaja dan terhegeh2...

oh,perampas memang la dibenci walau secantik mana pun...sebab nampak sgt,dengan muka yg cantik,tp hatinya hodoh...

Lagi Erra ngan Engku Emra pun loving yeh..wpun dulu kecian ngan hans,tp hakikatnye Erra mmg sesuai ngan Engku Emran..rasanya Engku Emran lebih sesuia membimbing Erra..lgpun hans kan non muslim,drink,social...hmm,no komen la...Love is blind..
Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-