Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, March 18, 2009

Bell Rujuk dengan isteri semula..

Share
Rakan SS berasa hairan bagaimana pasangan ini boleh bersama sedangkan tiga bulan lalu bukan main hangat kontroversi mengenai perceraian mereka dilaporkan di dada akhbar.

SS rasa ramai yang tahu kes perceraian mereka yang dilafazkan Bell menerusi SMS dan mahkamah memutuskan jatuh talak.

Memandangkan masing-masing ada tujuan di pusat beli-belah itu, rakan SS hanya bertegur sapa dengan pasangan ini dan tidak sempat berborak panjang.

Tapi memikirkan hal positif kata rakan SS, mungkin mereka masih berbaik walaupun sudah berpisah. Maklumlah, mereka ada anak jadi untuk kebaikan cahaya mata seorang itu ada bagusnya tidak bermusuh walaupun tidak sebumbung lagi.

Kelmarin lain pula ceritanya apabila rakan setugas menghadiri majlis pertunangan kakak Bell, Darling Ngasri dan kebetulan Sasha turut hadir. Rakan SS apa lagi, tidak melepaskan peluang bertanya perkara itu pada Sasha.

Kata rakan SS, Sasha mengakui mereka sudah rujuk November lalu. Katanya, memang orang ramai tidak tahu mereka sudah kembali menjadi suami isteri kerana tidak ada wakil media yang datang bertanya.

Ceritanya lagi, sewaktu kecoh mengenai mereka mahu bercerai, pasangan ini mengambil keputusan rujuk kerana masalah berlaku disebabkan salah faham. Mereka tidak mahu memanjangkan lagi cerita dan apa yang sudah berlaku biarlah berlalu.

SS difahamkan, Bell dan Sasha mahu membina hidup baru demi masa depan anak mereka. Baguslah dan SS puji tindakan diambil pasangan ini. SS harap apa yang sudah mereka lalui sebelum ini dapat dijadikan teladan supaya tidak lagi berulang kemudian hari


P/S: aku rasa dia pegi balik kat wife dia sebab gelfren dia (org ketiga yg menyebabkan dia bercerai) dah dump dia after dpt tahu yg bell belum bercerai masa tue..dlm melodi aku ingat lagi satu statement yg kata that girl dah dump him...tuela miang sgt sapa suruh..duh~
Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-