Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, February 22, 2009

Gambar Bogel Elizabeth Wong

ShareJangan cepat percaya - lihat,dengar selidik dulu ....janganlah melihat dari dalam tempurung.

Ada pihak yang menyarankan supaya di ISA kan sahaja Elizabeth Wong sedangkan bukannya dia sengaja bergambar bogel yang sebenarnya tidak bogel. Tahniah kepada PDRM kerana meminta pertolongan Interpol untuk mengesan bekas teman lelakinya Hilmi Hazimin Malek. Ini menunjukkan PDRM sentiasa menjalankan tugasnya dengan begitu dedikasi sekali.

Isu hangat gambar bogel Elizabeth Wong yang amat disensasikan sehingga perletakan jawatan Elizabeth Wong sebenarnya bukanlah gambar beliau berbogel pun. Cuma gambar Elizabeth Wong tengah tidur yang diambil secara curi oleh bekas teman lelakinya. Gambarnya pun agak pudar mungkin diambil dari handphone berkamera yang pixelnya rendah.

Kalau diingat pada zaman awal 90 an dulu ada gambar pelakon wanita Za..tuuutt bergambar bogel dengan sengaja .Tapi usah dikenang kerana artis tersebut sudah bertaubat . Cuma si budak Mia anak pontianak tu lagi masih muncul dengan gambar-gambar hangatnya. Serta rasanya gambar Azizah Mahzan yang berbangga berpeluk dengan "adik"nya tu lagi hangat kot..

Mungkin kerana menjaga maruahnya, Elizabeth Wong sanggup letak jawatan ADUN Bkt Lanjan sehingga terpaksa buat pilihanraya semula. Adakah Elizabeth Wong terpedaya dengan agenda-agenda tertentu atau saja jer ... hanya dia sendiri yang tau.Kemungkinan baki gambar yang dalam simpanan bekas teman lelakinya ada yang lebih hangat.

Hilmi kemana kau Hilmi, janganlah menghilang dan tiba-tiba muncul dengan sumpah laknat pula dah la...
Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-