Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, October 15, 2008

Adv: KEM KOTEX

Share







ADV:KEM KOTEX


Wanita kini semakin maju…


Anda setuju?,lihat saja dimana2 ..kini lebih ramai wanita yang berjaya …

Namun menjadi wanita bukanla semudah yang disangka…
Ada waktunya ,kehidupan menjadi begitu sukar dan amat merimaskan…aaaaaaaarggghhh…

Tertekan jiwa dan emosi pasti terganggu dek kerana hilang keyakinan diri…

Namun itu semua kisah lama…
Kini dengan adanya Kotex…Period..Tak kisah!!

Nak bersukan,meeting,gathering atau ada majlis hari jadi kawan,shopping,…semuanya tak jadi masalah..masalah kebocoran yang sering berlaku dulu,kini tak jadi masalah lagi…nasib baik ada kotex…

Kadang-kadang bila ada assignment penting kat office,terutamanya waktu pembentangan semasa meeting,kene pulak tengah period…aduh risaunyaaaa…
Macam mana kalau tiba-tiba,bocor,atau nampak sgt seperti memakai lampin bayi…malunyaaaaa
Hadusss….semua nie pasti akan mengganggu pembentangan…
Dulu saya sering kerisauan…amat benci bila tiba waktu itu…

Tp sekarang memang selamba je beb…
Tiada lagi halangan sehari-hari…yakin dan bersemangat..sebab saya sentiasa menyimpan pad kotex didalam laci ofis dan satu di dalam handbag..
Pasti dapat membantu apabila ianya diperlukan…
Hidup lebih mudah dengan kotex..

Tapi ,kehidupan mestilah mencabar dan menarik…
Kalau boleh nak tambah kenalan..dan nak melalui saat-saat yang ‘happening’
Sebagai remaja,saya sering tercari-cari sesuatu dlm kehidupan saya…
Apatah lagi kalau ianya sesuatu yang amat bermakna dan dpt mengubah kehidupan saya….
Dalam erti kata lain ‘Make over diri anda”
Sebut je perkataan make over tentunya ramai diantara kita yang teringin sangat nak makeover diri kita,samada dari segi kecantikan,penampilan,gaya,keyakinan diri,personality dan macam-macam lagi…

Tapi remaja perempuan macam kita nie pastinya memerlukan penampilan yang menarik,segar,muda dan berkeyakinan…
tapi macam mana nak make over nie?
Kalau lah ada peluang menarik seperti ini…
Pasti tak lepaskan peluang lah!!

Kini Kotex menganjurkan sebuah aktiviti iaitu KEM KOTEX….MAKE OVER DIRI ANDA…
Wow….inilah yang kita perlukan…
Kem ini akan diadakan di Club Med Cherating Beach selama3 hari..bermula 17 Disember-19 Disember 2008…

Menarik Gilerr!!
Lihat aje lah Cherating nie…
Memang happening …Pasti menjanjikan kenangan yang manis…
Dengan menyertai Kem Kotex nie..
Kita boleh menambah kenalan…memahami diri sebenar dan mencari keistimewaan diri…
Meningkatkan keyakinan dalam mengejar impian..

Dan Berparti bersama selebriti-selebriti yang sensasi…wowww…

KISAH KAISARA
AHLI FIQIR
ANGKASAWAN NEGARA
DR SYEIKH MUZAFFAR

Pasti lebih banyak kejutan dan acara yang menarik utk dilakukan semasa menyertai KEM KOTEX..

Tapi….
Hanya 50 gadis bertuah yang akan dapat menyertai Kem kotex nie..

Dan Untuk menyertai kem nie mudah aje…
Kita perlu menulis karangan tentang perkara yang ingin dikecapi dan diperbaiki…

Dan Kem ini terbuka utk gadis yang berumur di antara 13-21 tahun


Jadi apa tunggu lagi…
Nie bukan saja peluang anda malah mungkin akan menjadi titik permulaan kehidupan baru anda yang lebih gemilang..

Tapi jangan lupa…hantarkan penyertaan anda sebelum 31 oktober 2008 tau!!

Borang penyertaan boleh didapati disini…
http://www.kotex.com.my/kem2008/printPage2.asp

Nak tahu lebih lanjut ..Klik disini
http://www.kotex.com.my/kem2008/index.htm

Anda masih musykil…ala jangan risau
Hubungi saja pihak pemasaran Kotex di alamat emel ini…
· Emel: Marketing.My@kcc.com
Apa tunggu lagi GURLS….
JOM KE KEM KOTEX!!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-