Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, March 31, 2008

Bila Artis Kita Bertudung

Share







Friday, March 28, 2008

HikaYat Fasha Sendal Perampas!!

Share








What I want to story here is not a new story and I know that many people already knew about this story. FYI, this story was received via e-mail.

As we cannot deny that Fasha Sandal is one of the sweet beautiful Malaysian girls and she is very well-know with her "penggoda" attitude. More interesting is she likes “Orang Punya”. She is quit glamour in Malaysian celebrity world but in my opinion her acting is still below par.



Maka hikayat Fasha Sandal berbunyi.

Pernah muncul dalam kehidupan sepasang suami-isteri (Erra & Yusri) sampai haru-biru
dibuatnya rumah tangga mereka.

Pernah keluar dengan seorang aktor kacak (Piere Andre) yang sudah ada kekasih hati (Yana) selepas mereka berdua digandingkan dalam filem 9 SEPTEMBER, sampai hubungan keduanya putus ditengah jalan.

Pernah dilihat dating dan bermanja-manja di panggung wayang dengan aktor kacak lain (Farid Kamil) sehingga hubungan dengan Irma Hasmay akhirnya hancur berkecai.

Pernah cuba menggatal dengan suami Nora Danish hinggakan dengan kuasa Tuhan, akhirnya SMS yang dihantarnya oleh Fasha Sendal yang membahasakan dirinya Baby kantoi dan dibaca sendiri oleh si isteri berkenaan.

Baru-baru ini, dah dengar cerita pula dia sedang 'kerabat' seorang kerabat diraja.


Hebat ! Memang Hebat ! Besar betul selera Si Fasha Sendal, mungkin mengikut saiz sebesar spendernya.

Whatever and however it is, Tepuk Sebelah Tangan Tidak Akan Berbunyi.




Hukuman Farah Fauzana..Fafau

Share







Akibat cabar-mencabar akhirnya FarFau yang kene tapau. Ambik kau! Here are the photos of Farah Fauzana [FarFau] with her new look after she lost to Faizal in one of badminton tournament lately! Saksikan aksi-aksi Faizal menggunting rambut Farah fauzana secara kejam. Now you got the punishment!











Thursday, March 27, 2008

kedai runcit

Share








Monday, March 24, 2008

Jehan & Apek...awek cun!!

Share









10,000 BC Trailer

Share







New Starbucks Coffee..

Share







video

Saturday, March 22, 2008

Beruk Jadian Terlepas Dari Zoo...

Share











Khairy merayu...(Politic)

Share











Friday, March 21, 2008

sex and the comic

Share

























Wednesday, March 19, 2008

Skandal Pak Lah...hangat!

Share







Click gambar utk lebih jelas



Monday, March 17, 2008

Wad ICU berhantu!!

Share







> Subject: Wad ICU
>>
>> > Tak tau kenapa banyak pesakit kat unit ICU meninggal dunia baru-baru
> nie.
>> Tak kira pompuan ker lelaki ker orang tua atau muda, sumer nyer mati pada
>> hari yang sama iaitu pagi jumaat dan jugak kat atas katil yang sama. Ini
>> membuatkan sumer orang muskil termasuk la doktor, nurse, tukang kebun dan
>> tukang masak hospital.
>> >
>> > Mereka anggap nie sebagai satu kes misteri dan ganjil. Jadi doktor tu
>> sumer pun gi siasat pada pagi jumaat. Sumer orang berasa cemas siap bawa
>> tukul, paku dan kayu yang tajam dan jugak air jampi. Mana tau dracula
>> yang
>> datang, boleh bunuh terus.
>> >
>> > Jadi, pagi tu diorang pun gi sembunyi kat bilik tu ngan seorang pesakit
>> terlantar kat katil. Tepat pukul 8:30 pagi tetiba pintu bilik ditendang
>> dengan ganaz. Rupa-rupanya Makcik Senah yang bukak plug 'life support
>> system' pesakit. Dia nak ganti ngan plug vacuum untuk bersihkan lantai

Dr Mahathir vs Pak Lah MEGA PROJECT

Share







DR. MAHATHIR'S MEGA PROJECT

- KLIA
- SEPANG F1
- PUTRA JAYA
- CYBER JAYA
- MONORAIL
- ERL
- KTM KOMUTER
- KL TOWER
- KLCC
- SEKOLAH WAWASAN
- TWIN TOWER
- PENANG BRIDGE
- PROTON

and many many many more

(Akhirnya Tingkat Taraf Dan Maruah Orang Malaysia pun Naik)


PAK LAH'S MEGA PROJECT SINCE BE COMING PM

- TOL NAIK
- ROKOK NAIK
- PETROL NAIK
- BIR NAIK
- BIL AIR & API NAIK
- TEPUNG NAIK
- GULA NAIK
- DIESEL NAIK
- CUKAI PINTU & TANAH NAIK
- KES JENAYAH NAIK
- PERHIMPUNAN HARAM NAIK
- KEHILANGAN ANAK NAIK
- GAJI DAN BONUS KAKITANGAN KERAJAAN NAIK

and many many many naik (Akhirnya Angin Orang Malaysia pun NAIK)

Mawi dengan budak kocik?? (Mila)

Share







Haik apesal mawi mcm bersakma budak umur 11 tahun...kecik tul mila nie...
hadoi ...

Yasmin Hani & don Naza...over pose

Share














Gambar panas yang kini tersebar luas menerusi sebuah laman web di internet didakwa Yasmin bersama teman lelakinya, Don Naza. Memang pakaian bikini yang menjolok mata dengan aksi mesra yang keterlaluan bagi seorang Muslim jelas kelihatan dalam gambar tersebut.

Namun begitu, sejauh mana kesahihan gambar tersebut milik Yasmin atau sekadar teknik pertindihan gambar (super impose) yang banyak disalah gunakan oleh sesetengah pihak. Jika benar terbabit disebarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dengan menggunakan teknik super impose maka ia perlu dihentikan segera dan jika benar gambar tersebut milik Yasmin, maka pihak yang sengaja nak sebar gambar tersebut haruslah bertaubat kerana perbuatan tersebut boleh menjatuhkan maruah orang lain.






gambar don dgn ex-wife nyer haflin

Nora dan Fasha tak ngam!

Share









Nora Danish dan Fasha Sandha turut hadir dalam majlis memperkenalkan penyampai dan penghibur yang menjayakan Anugerah Bintang Popular 2008 di Hotel Palace of The Golden Horses, Kuala Lumpur Rabu lalu (12 Mac 2008). Ada jurugambar cuba menggandingkan mereka berdua. Maklumlah pada masa itu hangat pasal kes mereka yang dikatakan ada sedikit masalah.

Nora membuat isyarat tidak mahu apabila diminta bergambar dengan Fasha. Sebab dan alasannya... hanya mereka berdua sahaja yang tahu. Walaupun menafikan ada masalah, tapi mereka kelihatan dingin pada majlis itu. Semasa bergambar beramai-ramai pun jauh-jauh pula mereka berdiri.

difahamkan segala-galanya gara-gara gosip kononnya Fasha mengganggu rumah tangga Nora. juga difahamkan fasha pernah berkawan dengan suami Nora tidak lama dulu. Tak tahulah sejauhmana hubungan itu... kawan biasa saja kut. Jadi apabila berjumpa, mereka ada bercakap-cakap kerana pernah kenal sebelum ini lagi. Mungkin ada salah fahamlah tu. Apa-apa pun diharapkan mereka bersemukalah agar segala kekusutan dapat dilerai. Dunia seni ni tak besar. Esok-esok jumpa juga.
Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-